Hjemmelavet Bounty – lækkert og sindssygt nemt!

Hjemmelavet Bounty - lækkert og sindssygt nemt!

Er der noget som en god Bounty? Ja, der er! Der er hjemmelavede bountyer – de er nemme at lave, billige og fri for bizarre ingredienser.

De indeholder kun tre ting – og selv om jeg ikke er en fanatisk palæotype, der kun vil spise dit og dat og kun “rene” eller “naturlige” fødevarer, så synes jeg alligevel det er lækkert, at jeg ved præcis hvad der er i disse lækre choko-treats. (Og bagefter er det umuligt ikke at tænke over, hvorfor der er så meget mere end tre ingredienser i købe-Bountyer!)

Det er så skræmmende nemt at lave dine egne, yummy Bountyer:

1) Der skal handles. Du skal have en pose kokosmel, en dåse kondenseret mælk og mørk chokolade (circa 100 gram er fint). Chokoladen skal du skal smelte og overtrække med, så måske skal du lige gå udenom de allerbilligste skodchokolader 😉 Kondenseret mælk kan efterhånden fås alle steder, men der er større chance for at finde det i Irma end i Fakta. Jeg har hørt fra kondenseret-mælk-afhængige at Rema 1000 har den mest stabile lagerbeholdning 😉

2) Du blander kondenseret mælk og kokosmel i en skål. Jeg gør det på øje/føle-mål. Massen skal hænge sammen – du skal bare bruge fornuften og prøve dig frem til du rammer en bountyagtig konsistens, som kan rulles til kugler (det er min dovenskab der sætter ind her, det er nemmere at lave ens kugler, end at lave de der aflange fiduser).
Jeg kan ikke bruge hele dåsen af kondenseret mælk. Og så husk at gemme en smule kokosmel til at drysse på de færdige bountyer.

3) Smid kuglerne på køl.

4) Smelt chokolade. Lad chokoladen afkøle en anelse.

5) Overtræk kuglerne med den mørke chokolade. Jeg tog en teske til hjælp – prøv dig frem og se hvad der virker for dig. Drys med resten af dit kokosmel og sæt på køl igen.
NB: Her kan det være en idé at lægge dem på bagepapir. Jeg lavede i første forsøg den fejl at lægge dem direkte på tallerkener (faktisk kan man se det på billedet) og så tørrer de og sidder så fast på tallerkenen, så når man vil løfte dem, går de i stykker.

6) Efter et par timer er du klar til at gå ombord i et orgie af lækre, hjemmelavede bountyer! Det er bare meeega godt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s